سیر سیاه طرز تهیه 2021-04-04
طرز تهیه سیر سیاه با زودپز یا بخاری پاپو دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایران و خارجی
پس از گذشت مدت زمان گفته شده، سیرها را در ظرفهای شیشهای در یخچال نگهداری کنید. با داشتن مقدار بالایی از آنتیاکسیدانها، سیر سیاه به کاهش التهاب در بدن کمک میکند و از تقویت سیستم ایمنی بدن نیز حمایت میکند. این آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از آسیب سلولی جلوگیری میکنند، که نتیجتاً سیستم ایمنی قویتری برای مبارزه با عفونتها و باکتریها فراهم میکند. شاید تا به حال تنها سیر را در صورت تخته خوردیده باشید، اما آیا تا به حال از طرز تهیه سیر سیاه چشم پوشی کردهاید؟ سیر سیاه، یکی از بهترین تجربههای مزهدهی است که میتوانید امتحان کنید. این نسخه تازه و تماشایی از سیر، یک علف گیاهی چندساله به نام “Allium sativum” است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد.
طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید. خبر خوب اینکه فرایند تهیه سیر سیاه خانگی بسیار آسان است، اما برای رسیدن به بهترین نتیجه ممکن باید صبوری زیادی به خرج دهید. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار میشود و برای مثال میتوانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبههای پوستکنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. در ادامه میگوییم کاربردها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است.
سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.
سیر سیاه نیاز به گرمای مداوم دارد و در زودپز قابل تهیه نیست. طبق گزارشها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد. مطالعهای نشان داد سیر سیاه دارای ویژگیهای ضد چاقی است.
کشک باعث افزایش کلسیم بدن میشود و سیرابی دارای خواص متعددی است که از آن جمله میتوان به بهبود زخم معده، بهبود مشکلات کبد، درمان کم خونی و کمک به بهبود عملکرد رحم اشاره کرد. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسشهای پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما میتواند طعم خاصی را به تمام طعمهایی که تا به حال امتحان کردهاید و میشناسید، اضافه کند.
از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی در دسترس عموم قرار گرفت. بوتههای سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنهشدن سیرها مختل میشود.
خوراک قارچ با تخم مرغ و فلفل دلمه ای، کوکو قارچ، پاستا با سس قارچ و مرغ، اسپاگتی با سس قارچ و گوجه، سوپ قارچ و خامه، قارچ شکم پر و خوراک قارچ و بادمجان، هرکدام طعمی خاص و جذاب دارند. این غذاها با ترکیب ساده ای از مواد مغذی، به راحتی تهیه می شوند و گزینه های مناسبی برای وعده های سبک یا مفصل هستند. آن را در یک ظرف مناسب بریزید و با پیاز داغ مجلسی، سیر داغ مجلسی، نعنا داغ مجلسی تزیین کنید. کله جوش با سیرابی را با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید و از طعم و خواص بینظیرش بهرهمند شوید. میتوانید برای تهیه پیاز داغ و سیر داغ آماده و روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاههای افق کوروش اقدام کنید.
این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون میشود. التهاب در مغز حافظه را ضعیف میکند یا عملکرد مغز را در طولانیمدت کاهش میدهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک میکند که در اثر آسیب سلولهای مغزی ایجاد میشوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافتهاند که با آلزایمر مرتبط است.
نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراه غذاهای اصلی در سراسر دنیاست. برای درست کردن نان سیر، معمولاً نان باگت یا چاباتا را با مخلوطی از کره یا روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و گاهی اوقات گیاهان معطر مثل جعفری یا اورگانو آغشته میکنند. سپس نان را در فر یا روی گریل حرارت میدهند تا طلایی و برشته شود. برخی افراد برای طعم بیشتر، پنیر موزارلا یا چدار را نیز به این مخلوط اضافه میکنند. نان سیر به دلیل طعم قوی سیر و بافت ترد و نرم، همراه با سوپها، سالادها و غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است.
سپس مایه شامی بروجردی را بین دستهایتان کمی فشار دهید تا ضخامت آن کم شود. اگر سیر تازه ندارید، میتوانید از پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) استفاده کنید. اگر موادتان خیلی شل نیست، میتوانید آرد را حذف کنید یا میزان آن را کمتر در نظر بگیرید. تهران - ایرنا- شامی کباب بروجردی یا به قول خود بروجردیها شامی کوا یکی از مشهورترین انواع کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه ایرانی برای شام و ناهار است.
این سیر دارای طعمی خاص و ویژه است که بسیار به طعم سرکه بالزامیک شباهت دارد. در این مرحله تعدادی حبه سیر تازه و باکیفیت، بدون اینکه پوست آنها کنده شود را بیاورید. لازم به ذکر است که میتوانید بهجای حبه سیر، گل سیر را به صورت کامل همراه با پوست مورد استفاده قرار دهید. در هر صورت باید سیر کاملا تمیز باشد؛ برای این کار آنها را به آرامی بشویید تا خاک و آلودگی پاک شود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند و از بروز بیماریهای شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری نمایند.
البته ممکن است که بعضی از حبههای داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرامپز بمانند. در مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، ما روشهای مختلف تهیه سیر سیاه را به شما معرفی کردیم. حالا که با این روشها آشنا شدید، میتوانید سیر سیاه با کیفیت عالی و طعمی بینظیر را در خانه خود تهیه کرده و از خواص آن بهرهمند شوید. دمای خشککن را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (حدود ۵۵ درجه سلسیوس) تنظیم کنید و سه هفته زمان بدهید تا سیر سیاه آماده شود. نکتهی آخر، این است که برای تهیه سیر سیاه، از حبه سیر تمیز، تازه و باکیفیت همراه با پوست استفاده کنید و البته میتوانید بهجای حبه سیر، گل سیر تمیز را به صورت کامل همراه با پوست استفاده کنید.
سیر، مادهای مغذی است که ترکیبات آن با نان، میانوعدهای خوشمزه به شما هدیه میدهد که میتوانید آن را با انواع سس و در کنار دیگر غذاها میل کنید. ما در این مطلب به بررسی طرز تهیه نان سیر پرداختیم تا بتوانید با تهیه مواد اولیه، آن را آماده کنید. در ادامه طرز تهیه کله جوش سیرابی، یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید، بشویید و به صورت خلالی درشت خرد کنید.
در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد.
طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا میشوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح میدهید، میل کنید.
در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند. سیرها را در یک ظرف مناسب داخل زودپز قرار دهید و با فویل آلومینیومی یا پارچهای کمی ضخیم بپوشانید؛ سپس درب زودپز را ببندید و آن را روی حالت «گرمکن» تنظیم کنید. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. چرا که سیر سیاه ممکن است با این داروها تداخل داشته باشد. برای بهره بردن از مزیتهای سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید.
آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند. پژوهشهایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و میتواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد.
با رعایت نکات بالا، میتوانید سیر خشک با کیفیت و ماندگاری بالا تهیه کنید. سیر خشک به عنوان یک طعمدهنده طبیعی و سالم در انواع غذاها قابل استفاده است. بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند.
سیر سیاه دکتر بیزاگر درباره کاربرد آن کنجکاو هستید باید بدانید که بسیار پر کاربرد است؛ زیرا علاوهبر اینکه بهصورت چاشنی در غذاها مورد استفاده قرار میگیرد، مکمل غذایی نیز به حساب میآید. درست کردن این ماده جالب و مغذی نیاز به زمان زیادی ندارد و با یک زودپز ساده در منزل نیز انجامپذیر است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه سیر سیاه در زودپز و مراحل آن آشنا کنیم. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکولهای آنتیاکسیدانی پایدارتر تبدیل میشود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود.
برای بیماری قلبی و برای خیلی از بیماری دیگر بسیار عالی است و حتی ضد سرطان است و از آن استفاده میکنند و به طور کلی برای معده و روده بسیار چیز خوب و مفیدی است و برای قلب خیلی خوب کار میکند. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر سیاه میتواند به عنوان یک درمان پیشگیرانه و درمانی برای بسیاری از بیماریهای التهابی، مثل آسم و روماتوئید، مفید باشد. همچنین، سیر سیاه میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش خطر بروز سرطان و بیماریهای قلبی عروقی نیز مورد استفاده قرار گیرد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم.
سیر سیاه مثل سیر خام تازه، به تنظیم سطح قند خون کمک میکند. علاوهبر این وجود مقدار زیاد آنتی اکسیدان در این ماده، به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک خواهد کرد. ترکیبهای موجود در سیر سیاه رادیکالهای آزاد بدن را حذف میکند. این ماده با تاثیر بر روی سیستم ایمنی، بدن شخص سالم را نیز در برابر بیماریها مقاوم میسازد. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان 40 الی 90 روز قرار میدهند.
سیر سیاه فرآوردهای است که به باور بسیاری از ساکنان خاورمیانه، یک درمان طبیعی محسوب میشود. در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آنها خواص دارویی این ماده را کشف کردند. بعدها این ماده به تدریج در میان کشورهای مختلف گسترش یافت و مردم باقی کشورها نیز از فواید آن بهرهمند شدند.
در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترشمزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالبترین انتخابها به حساب میآید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوشعطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاههای سراسر آسیا از مغازههای کوچک و محلی گرفته تا فروشگاههای زنجیرهای بزرگ پیدا میشود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کردهایم.
مقداری از نعنا داغ را برای تزیین کاله جوش با سیرابی نگه دارید و بقیه را هنگام پخت استفاده کنید. ۴ حبه سیر را هم پوست بگیرید و بشویید و سپس با رنده ریز و یا با سیر له کن آنها را به صورت پوره درآورید. سیرهای پوره شده را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم با پیاز تفت دهید تا جایی که عطر سیر بلند شود.
این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمانهای مراقبت از مو استفاده میشود. قبل از خواب شب، میتوانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد.
سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد. زمان تهیه سیر سیاه بسیار متفاوت است و ممکن است از ۱۰ روز تا ۶۰ روز به طول بیانجامد. این مدت بسیاری از عوامل از جمله دما و نوع سیر استفاده شده را تحت تأثیر قرار میدهد.
این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. رعایت نکات ایمنی در این روش اهمیت بسیاری دارد و به خاطر داشته باشید طرز تهیه سیر سیاه در قابلمه عادی ممکن نیست و بهتر است از همان زودپز استفاده کنید. در صورت امکان پلوپز را در حیاط خود یا در تراس و بالکن بگذارید چون سیر در حین پختن بوی بسیار قوی آزاد میکند. سیر خشک را در پلوپز بریزید به طوری که بین آنها فاصله باشد. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ هفته بدون باز کردن درب، آن را روی درجهی “گرم نگهدارید (Keep warm)” گذاشته و بعد از ۲ هفته سیر را چک کنید. در غیر این صورت، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت با همان تنظیمات ادامه دهید و هر هفته چک کنید.
مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی میشود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعدههای غذایی خود قبل از تمرین مصرف میکنند. آلیسین، که میدانیم باعث بوی تند سیر میشود، در طی فرآیند تخمیر کاهش مییابد و به S-Allylcysteine تبدیل میشود و به این ترتیب، بوی سیر از بین میرود. بزرگترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است.
اگر میتوانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. در طرز تهیه شامی بروجردی از تره، پیازچه یا پیاز و گشنیز یا شنبلیله استفاده میشود که نسبت تره، باید دو برابر دیگر سبزیها باشد. معمولا شامی کباب بروجردی به صورت گرد درست میشود و ظاهر آن شبیه کتلت گوشت است. کف یک بشقاب را دستمال حولهای بگذارید و شامیهای سرخ شده را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی شامیها گرفته شود. سپس شامی کباب بروجردی را در ظرف سرو بگذارید و با نان، انواع ترشی، انواع سالاد و سبزی خوردن سرو کنید. اگر به دنبال یک پیش غذای ساده، خوشمزه و سریع هستید، قارچ شکم پر گزینه ای عالی است.
برای استفاده از سیر خشک، میتوانید آن را به طور مستقیم به غذا اضافه کنید یا آن را با سایر ادویهها مخلوط کنید. همچنین میتوانید سیر خشک را با روغن زیتون یا آب گرم مخلوط کنید تا یک خمیر تهیه کنید و سپس آن را به غذا اضافه کنید. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید.
این غذا ترکیبی از پنیر، نان تست، سیر و جعفری است که طعمی فوق العاده ایجاد می کند. برای لعابدار شدن هر نوعی کله جوش، پیشنهاد میکنیم به اندازه یکی قاشق غذاخوری سر خالی آرد گندم را در آب حل کنید و به دیگر ترکیبات کله جوش اضافه کنید. کشک را به مواد کله جوش اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کشک به طور یکنواخت با دیگر مواد مخلوط شود. در یک تابه دیگر نعنا داغ درست کنید و سپس آن را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب سیرابی و نخود اضافه کنید. همانطور که در جدول ارزش غذایی بالا دیدید، سیر سیاه سرشار از مواد معدنی ضروری است و افزون بر اینها، دارای گروههای آنتی اکسیدانی فراوانی است که بر مزایای این فرآورده افزوده است. سیر سیاه از قدیم در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف میشود.
برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند.
بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. برای تهیه این نوع نان سیر، ابتدا خمیری با استفاده از آرد، آب، خمیرمایه و سایر مواد لازم تهیه میشود. سپس این خمیر را به شکل نان فرم داده و پس از ور آمدن، روی آن را با مخلوط سیر و کره میپوشانیم و در فر میپزیم.
دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت یا حدود ۵۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سه هفته زمان دهید تا سیر سیاه آماده شود. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد. برای یادگیری طرز تهیه نان سیر خانگی و خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. توجه داشته باشید که مقادیر ذکر شده تقریبی است و میتوانید مقدار آن را بر اساس سلیقهتان تغییر دهید.
سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. تفاوت سیر معمولی با سیر سیاه یکی از مهمترین دلایلی است که بسیاری تمایل به مصرف سیر سیاه دارند.
طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند.
برای تهیه کله جوش با سیرابی، ابتدا سیرابی را تمیز کنید (روش های تمیز کردن سیرابی) و به قطعات کوچک ببرید. سیرابی را ابتدا برای ده دقیقه بجوشانید و سپس آب آن را عوض کنید. مجددا سیرابی را با پیاز، برگ بو و چوب دارچین به مدت دو ساعت بپزید. در مرحله بعدی اجازه دهید سیرها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرامپز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایینتر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید.
سیر سیاه همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش التهابات پوست و جلوگیری از بروز آکنه مفید است. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر سیاه میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش التهابات پوست و جلوگیری از بروز آکنه مفید باشد. سیر خشک، یکی از ادویههای پرکاربرد در آشپزی است که به دلیل عطر و طعم قوی و خواص درمانی خود، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این ادویه، از خشک کردن سیر تازه تهیه میشود و به عنوان یک افزودنی خوشمزه و سالم به غذاها اضافه میشود. سیر خشک یکی از مواد غذایی پرکاربرد و محبوب در آشپزی است که به دلیل طعم و خواص درمانی خود بسیار مورد توجه قرار گرفته است. خشک کردن سیر، روشی مناسب برای افزایش ماندگاری آن و حفظ خواص تغذیهای آن است.
سیر خشک ارگانیک یک افزودنی طبیعی و سالم به غذاهای شما است که به راحتی در منزل تهیه می شود. این روش نه تنها به شما امکان کنترل کیفیت محصول را می دهد، بلکه از مواد شیمیایی و افزودنی های غیر ضروری نیز جلوگیری می کند. میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است.
خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. اگر فرصت خیساندن و پختن نخود را ندارید از کنسرو نخود آماده استفاده کنید. سپس آب آن را دور بریزید و روی حرارت اجازه دهید برای دو ساعت باقی بماند و بپزد. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت ستاره به اشتراک بگذارید.
تهیه سیر سیاه در منزل میتواند تجربهای جالب و مفید باشد. در این روشها، سیر با دما و رطوبت کنترل شده برای مدت زمان مشخص تخمیر میشود تا به رنگ سیاه، نرم و شیرین درآید. همچنین سیر سیاه را میتوان هم در غذاهای شیرین و هم در غذاهای شور استفاده کرد و به تنهایی هم طعمی بسیار خوشمزه دارد.
سیر سیاه یک مکمل غذایی است که حاوی اجزای طبیعی مفید است و از برخورداری از سلامت عمومی و کاهش ضعف و خستگی پشتیبانی میکند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید میشود و حاوی مادهای است که را کاهش میدهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین میبرد. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. طعم آن ملایم و شیرین است و خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و به عنوان ضدالتهاب نیز معرفی شده است.
بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. سیر را در ظرف دربدار یا فویل بپیچید و در خشککن با دمای ۱۳۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سیر سیاه موجود در بست آف پرشین با کیفیت عالی و فراوری طبیعی، طعمی شیرین، ملایم و منحصر به فرد دارد که میتواند به هر وعدهغذایی شما عمق و لذت ویژهای اضافه کند.
به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سپس سیرهای کامل و باپوست را درون آرامپز یا پلوپز قرار دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیرها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند. سیرسیاه چگونه تهیه میشود؟ برای تهیه سیرسیاه باید سیر را طی مدت زمان مشخصی در دستگاه های خاص قرار دهید...
در این زمان چند بار آب آن را خالی کنید و آب جدید اضافه کنید. این کار کمک میکند تا نفخ نخود گرفته شود و همچنین زودتر بپزد. کله جوش سیرابی از کله جوش اصفهانی مفصلتر است و به واسطه استفاده از کشک و سیرابی یک غذای مقوی و سیرکننده است.
سپس نصف لیوان فرانسوی دستهدار، گردو خرد شده را به پیازها اضافه کنید. پیازها که تفت خوردند، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری رب انار را با ۱ لیوان فرانسوی دستهدار آب، رقیق کنید. کشک را با مقداری آب رقیق کنید و به مواد کله جوش سیرابی اضافه کنید. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند.
بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود. بهترین روش تبدیل سیر معمولی به سیر سیاه چیست؟ اگر خواص بینظیر سیر سیاه را مطالعه کرده باشید، احتمالاً بخواهید با طرز تهیه این ماده خوشمزه و مقوی آشنا شوید. در ابتدا باید مطمئن شود که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب و قفل درب و سیستم تخلیه فشار آن به خوبی کار میکنند. سیرها را درون یک ظرف مناسب در داخل زودپز ریحته و با فویل آلومنیومی یا پارچه کمی ضخیم بپوشانید و سپس درب آن را ببندید. زودپز را روی حالت گرمکن (Keep warm) تنظیم کنید و دو هفته منتظر بمانید تا سیر سیاه آماده شود. سیر را در چند لایه نازک فویل و یا هر ظرف درب داری که به دما مقاوم است بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود و سپس در فر قرار دهید.